Szinte senki sem örül annak, ha az égett olaj vagy zsír szaga terjeng a lakásban például bundáskenyér vagy fánk sütés után. Ha szeretnéd elkerülni ezt a kellemetlenséget, fontos, hogy az alábbi tanácsokat kövesd:
1. Sütés után tölts egy edénybe vizet és adj hozzá némi ecetet. Tedd ezt a tűzhelyre, majd csukd be az ablakokat, hogy az ecetes vízpára a konyhát ellepje. Később nyisd ki az ablakot, hogy a helyiség kiszellőzzön.
2. Ha a kellemetlen szagok még mindig ott vannak, áztass egy törölközőt ecetes vízbe, majd használd a levegő körülkeverésére. Így a törölköző a „sütés szagot” magában fogja tartani. Utána ismét szellőztess ki alaposan.
Olvass tovább!
A teljes cikk elolvasásához online előfizetés szükséges.
Miről szól még a cikk:
- Ezen felül használhatsz néhány trükköt is:
Most rendkívűli kedvezménnyel, ide kattintva Előfizetek
Az egy éves előfizetés a digitális Zöld Újságra csak 990!
Mit tartalmaz az előfizetés?
- A havonta megjelenő digitális Zöld Újság magazint 12 hónapont keresztül.
- Zöld Újság digitális lapszámainak archívumát.
- Hozzáférést a kiemelt cikkekhez.
- Heti egy hirlevelet.
- Partnereink által felajánlott exkluzív kedvezményeket, kuponokat.
Már előfizető vagyok, bejelentkezem.