A csemegekukorica önmagában főzve is finom csemege, de ha szalonnával és olvasztott sajttal kombináljuk, egyszerűen ellenállhatatlan lesz.
Tepsis sajtos kukorica:
Hozzávalók:
6 nagyobb cső csemegekukorica, vagy ha nincs, két doboz édes konzervkukorica
Két kávéskanál sótlan vaj
10 dkg bacon felkockázva
Egy közepes fej vöröshagyma
2 dl tejszín
20 dkg reszelt sajt
egy teáskanálnyi só
bors és szerecsendió ízlés szerint
egy csokor újhagyma zöldje, vagy póréhagyma
Elkészítés:
- Ha csöves kukoricát használunk, először főzzük meg enyhén sós vízben, majd egy éles késsel vágjuk le a szemeket a csövekről.
- A havonta megjelenő digitális Zöld Újság magazint 12 hónapont keresztül.
- Zöld Újság digitális lapszámainak archívumát.
- Hozzáférést a kiemelt cikkekhez.
- Heti egy hirlevelet.
- Partnereink által felajánlott exkluzív kedvezményeket, kuponokat.
Olvass tovább!
A teljes cikk elolvasásához online előfizetés szükséges.
Miről szól még a cikk:
Most rendkívűli kedvezménnyel, ide kattintva Előfizetek
Az egy éves előfizetés a digitális Zöld Újságra csak 990!
Mit tartalmaz az előfizetés?
Már előfizető vagyok, bejelentkezem.