Hozzávalók:
- 2 kg kápia paprika
- 7 dl paradicsomlé
- 8 közepes fej vöröshagyma
- 1 nagyobb fej fokhagyma
- 1 db friss zellerlevél szál
- 5 db babérlevél
- 2 kávéskanál őrölt fűszerkömény
- 1 kávéskanál őrölt bors
- 5 ek só
- 2 ek cukor
- 1 kk szalicil
Elkészítés:
- A paprikákat alaposan megmossuk és eltávolítjuk a magházat. Ügyeljünk rá, hogy ne maradjon benne mag, ha szükséges, ezért öblítsük le még egyszer.
- Vágjuk minél apróbb darabokra a megtisztított paprikát, és a paradicsomlével együtt tegyük fel főni egy nem alumínium edényben. (A savas paradicsom miatt alumínium oldódhat ki, használjunk inkább rozsdamentes, vagy hagyományos mázas fazekat)
- A havonta megjelenő digitális Zöld Újság magazint 12 hónapont keresztül.
- Zöld Újság digitális lapszámainak archívumát.
- Hozzáférést a kiemelt cikkekhez.
- Heti egy hirlevelet.
- Partnereink által felajánlott exkluzív kedvezményeket, kuponokat.
Olvass tovább!
A teljes cikk elolvasásához online előfizetés szükséges.
Miről szól még a cikk:
Most rendkívűli kedvezménnyel, ide kattintva Előfizetek
Az egy éves előfizetés a digitális Zöld Újságra csak 990!
Mit tartalmaz az előfizetés?
Már előfizető vagyok, bejelentkezem.