Készíts ecetes érlelt gyömbért! A keleti országokban előszeretettel fogyasztják az egészségük megőrzése érdekében. A benne található jótékony baktériumok megvédik a szervezetet, erősítik az immunrendszert, és az emésztést is serkentik.
Hozzávalók:
- 25 dkg friss gyömbér
- 1 evőkanál tengeri só
- 3 dl almaecet
- 10 dkg cukor
Hámozzuk meg a gyömbért, majd szeleteljük kisebb darabokra. alaposan forgassuk bele a sóba, és hagyjuk állni benne egy fél órán keresztül. Ezután tegyük a gyömbért egy tiszta befőttesüvegbe. Forraljuk fel az ecetet, majd keverjük bele a cukrot, és amikor felolvadt, a levet töltsük rá a gyömbérre.
Olvass tovább!
A teljes cikk elolvasásához online előfizetés szükséges.
Miről szól még a cikk:
Most rendkívűli kedvezménnyel, ide kattintva Előfizetek
Az egy éves előfizetés a digitális Zöld Újságra csak 990!
Mit tartalmaz az előfizetés?
- A havonta megjelenő digitális Zöld Újság magazint 12 hónapont keresztül.
- Zöld Újság digitális lapszámainak archívumát.
- Hozzáférést a kiemelt cikkekhez.
- Heti egy hirlevelet.
- Partnereink által felajánlott exkluzív kedvezményeket, kuponokat.
Már előfizető vagyok, bejelentkezem.