7 ok, amiért mindenkinek érdemes lilahagymát enni
Van, aki szereti és van, aki utálja erős szaga miatt. Akárhogy is, egészségre gyakorolt hatásai csodálatosak. Főként, ha nyersen esszük, mivel a főzés minden értékes hatóanyagát megsemmisíti.
3 / 3 db bejegyzés — 1. oldal
Van, aki szereti és van, aki utálja erős szaga miatt. Akárhogy is, egészségre gyakorolt hatásai csodálatosak. Főként, ha nyersen esszük, mivel a főzés minden értékes hatóanyagát megsemmisíti.
Mi még rácsodálkozunk ezekre a színpompás zöldségekre, de remélhetőleg lassan nálunk is elterjed a Chilében és Peruban őshonos burgonya-fajta.
Rengeteg betegség orvosolható vele, a titka csak annyi, hogy nyersen kell megenni. Sokan szeretik, sokan idegenkednek tőle a szaga miatt. Pedig a lilahagyma egészségre gyakorolt hatása lenyűgöző. A titok, soha ne főzd, párold, mindig nyersen fogyaszd (a főzés ugyanis jelentősen lecsökkenti gyógyító tulajdonságait).