Teljesen természetes összetevőket tartalmaz, és nagy hatóerővel javít az egészségi állapotunkon, erősíti az immunrendszert.
Csupán almaecetre, fokhagymára, és mézre lesz szükség a csodálatos szirup elkészítéséhez.
Mire jó a fokhagyma szirup?
- erősíti az immunrendszert
-
csökkenti a vérnyomást és a koleszterinszintet
-
enyhíti az ízületi gyulladásokat, a megfázást, a fertőzéses tüneteket, és a köszvényt is.
Hozzávalók:
- 8 fej meghámozott és összezúzott fokhagyma
- 200 ml almaecet
- 200 ml méz
Elkészítés:
Az összezúzott fokhagymát tegyük egy kis edénybe, majd fokozatosan keverjük hozzá előbb a mézet, aztán az almaecetet. Ne vágjuk fel késsel, csak a kés oldalával roppantsuk össze a gerezdeket! Fontos, hogy siettünk kell miután a fokhagymát összezúztuk, mert a fokhagyma hatóanyagainak egy része aprítás után gyorsan elillan, ezért a lehető leghamarabb keverjük össze a mézzel és az ecettel. Mikor jól összekevertük, tegyük egy jól záródó üvegedénybe a hűtőbe, és 5 nap múlva kész is a szirup. Míg elkészül, minden nap kevergessünk rajta egy keveset.
Olvass tovább!
A teljes cikk elolvasásához online előfizetés szükséges.
Miről szól még a cikk:
Most rendkívűli kedvezménnyel, ide kattintva Előfizetek
Az egy éves előfizetés a digitális Zöld Újságra csak 990!
Mit tartalmaz az előfizetés?
- A havonta megjelenő digitális Zöld Újság magazint 12 hónapont keresztül.
- Zöld Újság digitális lapszámainak archívumát.
- Hozzáférést a kiemelt cikkekhez.
- Heti egy hirlevelet.
- Partnereink által felajánlott exkluzív kedvezményeket, kuponokat.
Már előfizető vagyok, bejelentkezem.